ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Πανθεσσαλική σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων σήμερα Πέμπτη

Πανθεσσαλική σύσκεψη διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας και καλεί τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα, τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού Λάρισας σε μαζική συμμετοχή. Η σύσκεψη θα γίνει σήμερα Πέμπτη 26 Νοέμβρη στις 7 το απόγευμα στον Παλαμά.
Σε ανακοίνωσή της η ΕΟΑΣΝΛ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η πανθεσσαλική σύσκεψη θα συζητήσει και θα αποφασίσει την οργάνωση και το συντονισμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλία και τις προτάσεις που θα κάνει στην πανελλαδική σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων που θα πραγματοποιηθεί αρχές Δεκέμβρη».
Επίσης, η ΕΟΑΣΝΛ καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ελασσόνας να συμμετάσχουν αύριο Τετάρτη 25 Νοέμβρη στις 11 το πρωί στη συγκέντρωση που διοργανώνει στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

Τις επόμενες ημέρες κλιμάκια της ΕΟΑΣΝΛ και των Αγροτικών Συλλόγων θα περιοδεύσουν σε χωριά των Φαρσάλων για την προετοιμασία του μεγάλου συλλαλητηρίου με τρακτέρ που θα πραγματοποιηθεί στα Φάρσαλα την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget