ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Σ. Βαρδαλής: Ο λαός έχει πληρώσει ακριβά τα παραμύθια για «ξέφωτα» (VIDEO)


«Αυτό που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στον προϋπολογισμό του 2016 είναι η αποφασιστικότητα της συγκυβέρνησης να επιταχύνει την αντιλαϊκή πολιτική, να φορτώσει νέα βάσανα στη λαϊκή οικογένεια», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται ο κρατικός προϋπολογισμός.
Ενδεικτικά, ανέφερε ότι προβλέπονται νέα μέτρα που θα αποδώσουν 5,7 δισ. ευρώ. Πρόσθεσε ότι ο προϋπολογισμός δείχνει το δρόμο για τη νέα επίθεση στο Ασφαλιστικό, φορτώνοντας άλλα 1,8 δισ. ευρώ σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους.
«Τα πανηγύρια της κυβέρνησης, για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τους βελτιωμένους -σε σχέση με τις προβλέψεις- δείκτες της ελληνικής οικονομίας, δεν έχουν καμία απολύτως αξία για τον εργαζόμενο λαό, που θα συνεχίσει να ματώνει με νέα μέτρα φοροεπιδρομής, μειώσεις μισθών και συντάξεων», είπε. «Τα χιλιοειπωμένα ψέματα για "ξέφωτα'' και ''τελευταίους κάβους'', ο λαός τα έχει πολλές φορές ακούσει στο παρελθόν και τα έχει πληρώσει ακριβά» πρόσθεσε.
Ο Σάκης Βαρδαλής, διαβεβαίωσε ότι το ΚΚΕ θα κάνει ότι μπορεί για να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση. «Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, στις 3 του Δεκέμβρη να νεκρώσουν τα πάντα, χώροι δουλειάς, καταστήματα, κλάδοι ολόκληροι» σημείωσε.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget