11/06/15
20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΒΟΥΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Δ.Ν.Τ. ΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΙΑ ΔΕΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΕΣ ΕΒΕ ΕΕΔΥΕ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΠΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΡΑΚ ΙΡΑΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΑΝΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΚΕ ΚΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΜΕΠ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.Δ ΝΑΤΟ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΑΕΔ ΟΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΣΕΒΕ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΒ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ Ε.Ε. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΡΟΜΟΚΤΑΤΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΥΓΕΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΧΙΟΜΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ TV

Σε σχόλιο για τις δηλώσεις Μοσκοβισί το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
«Οι δηλώσεις Μοσκοβισί επαληθεύουν αυτό που ήδη βιώνει με τραγικό τρόπο ο ελληνικός λαός και προσπαθούν με το "παραμύθι" των ισοδυνάμων να συγκαλύψουν η κυβέρνηση και τ’ άλλα κόμματα, ότι η ανάκαμψη της οικονομίας, δηλαδή η θωράκιση της κερδοφορίας του κεφαλαίου, προϋποθέτει την απαρέγκλιτη εφαρμογή όλων των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων του μνημονίου και την πλήρη ισοπέδωση των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων».
Συνδέσεις Ειδήσεων: 

Συγκεντρώσεις τουΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθούν σε δεκάδες πόλεις της χώρας την Πέμπτη 12 Νοέμβρη. 
Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια (Διαβάστε εδώ τις προσυγκεντρώσεις), στη Θεσσαλονίκη στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη (Διαβάστε εδώ τις προσυγκεντρώσεις).
Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις του για να σταλεί ηχηρό μήνυμα ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις. 
Μέχρι στιγμής έχουν οριστεί οι εξής συγκεντρώσεις:
Αθήνα στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια
Αλεξάνδρεια στις 10.30 π.μ. στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο
Αλεξανδρούπολη στις 10 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο
Άρτα στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο (την απεργιακή συγκέντρωση την κάνει το Εργατικό Κέντρο)
Αταλάντη Στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Βέροια στις 10.30π.μ. στην πλατεία Ωρολογίου
Γιαννιτσά στις 11 π.μ. στην πλατεία ΕΠΟΝ
Γρεβενά στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Λαχαναγοράς
Δράμα στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Έδεσσα στις 11 π.μ. στην πλατεία Μικρών Καταρρακτών
Ελευσίνα στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ηρώων
Θεσσαλονίκη στις 10.30 πμ. στο Άγαλμα Βενιζέλου
Ζάκυνθος στις 10.30 π.μ. στο παλιό Εργατικό Κέντρο
Ηγουμενίτσα στις 10 π.μ. στον πεζόδρομο
Ηράκλειο στις 10 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας
Ικαρία στις 12 μ. στην πλατεία Αγ. Κηρύκου
Καβάλα στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Καστοριά στις 10.30 π.μ. απέναντι από την παλιά Νομαρχία
Κατερίνη στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Κέρκυρα στις 10 π.μ. στο Σαρόκο
Κεφαλονιά στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο
Κιλκίς στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ειρήνης
Κοζάνη στις 10.30 π.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο
Κομοτηνή στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Κως στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας (την απεργιακή συγκέντρωση την κάνει το Εργατικό Κέντρο)
Λαμία 10.30 π.μ. στην πλατεία Πάρκου
Λάρισα στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία (την απεργιακή συγκέντρωση την κάνει το Εργατικό Κέντρο)
Λαύριο στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Μεταλλωρύχων (την απεργιακή συγκέντρωση την κάνει το Εργατικό Κέντρο)
Λήμνος στις 10.30 π.μ. στο λιμάνι της Μύρινας
Μυτιλήνη στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Σαπφούς
Νάξος στις 11 π.μ στην πλατεία παλιού Δημαρχείου στην παραλία
Νάουσα στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Ξάνθη στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Ορεστιάδα στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
Πάτρα στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου
Πειραιάς στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη
Πολύγυρος στις 10.30 π.μ. στο Δημαρχείο
Πρέβεζα στις 9.30 π.μ. στο Φόρο
Πτολεμαΐδα στις 10 π.μ. στο παλιό Πάρκο
Ρόδος στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας
Σάμος στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο στο Βαθύ
Σέρρες στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας
Φλώρινα στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία

Χαλκίδα στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Αγοράς

Την ένταση και την έκταση της σκληρότητας των μέτρων που παραμένουν ανοιχτά επιχειρούν να κλειδώσουν κυβέρνηση και δανειστές ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup της Δευτέρας και αναμένεται οι επαφές να συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο.
Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, της ρύθμισης των 100 δόσεων και του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ενώ δεν αποκλείεται το Σάββατο να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ίσως και με τους Άνγκελα Μέρκελα και Φρανσουά Ολάντ αν δεν βρεθεί τις επόμενες 48 ώρες ένας συμβιβασμός, επώδυνος σε κάθε περίπτωση και το λαό.
Το βράδυ της Παρασκευή έγινε νέα τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους του κουαρτέτου, ενώ η τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group αναβλήθηκε για την Κυριακή.
Στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί να προχωρήσουν με εισοδηματικά κριτήρια, στα οποία υπάρχει ακόμα διαφορά με τις προτάσεις των δανειστών. Το κουαρτέτου προτείνει την απελευθέρωση των πλειστηριασμών από 8.000 ευρώ για άγαμο και 20.000 χιλιάδες οικογενειακό εισόδημα και η κυβέρνηση αντιπροτείνει το οικογενειακό εισόδημα να είναι 30.000 ευρώ. Ακόμα και με την πρόταση της κυβέρνησης περίπου το 40% των δανειοληπτών που έχουν «κόκκινο» στεγαστικό δάνειο κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.
Για τις 100 δόσεις στο τραπέζι είναι νέα αυστηρή εφαρμογή της ρύθμισης έτσι ώστε αν ένας οφειλέτης καθυστερήσει τη δόση για μία μέρα θα βγαίνει εκτός της ρύθμισης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με έξοδο από τη ρύθμιση θα κινδυνεύουν και όσοι καθυστερήσουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ή τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων.
Για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση, οι πληροφορίες επιμένουν πως η κυβέρνηση εμφανίζει σαν ισοδύναμο μέτρο την επιβολή τέλους στα τυχερά παιχνίδια ή σε ΠΑΙΧΝΙΔΙ του ΟΠΑΠ και πως με την επιβολή τέλους και όχι φόρου ξεπερνιούνται τα όποια νομικά εμπόδια υπάρχουν.

Μεταξύ των θεμάτων που είναι στο επίκεντρο των επαφών είναι και η μεγαλύτερη απελευθέρωση των τιμών των γεννόσημων φαρμάκων που επηρεάζει ευθέως τους εγχώριους φαρμακοβιομήχανους.

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget