04/08/16
20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΒΟΥΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Δ.Ν.Τ. ΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΙΑ ΔΕΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΕΣ ΕΒΕ ΕΕΔΥΕ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΠΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΡΑΚ ΙΡΑΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΑΝΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΚΕ ΚΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΜΕΠ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.Δ ΝΑΤΟ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΑΕΔ ΟΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΣΕΒΕ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΒ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ Ε.Ε. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΡΟΜΟΚΤΑΤΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΥΓΕΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΧΙΟΜΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ TV

Σε σχόλιό του για τις νέες χαριστικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης στους βιομήχανους με εκπρόθεσμη τροπολογία, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει:
«Τη στιγμή που η κυβέρνηση σχεδιάζει νέα φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα και νέες αυξήσεις στα καύσιμα, τη βενζίνη και το φυσικό αέριο, προχωρά σε νέες χαριστικές ρυθμίσεις - "πασχαλινά δώρα" στους βιομήχανους απαλλάσσοντάς τους από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο φυσικό αέριο. Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας τις ίδιες πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, με μια στημένη διαδικασία, στην οποία η κυβέρνηση έκανε δεκτή εκπρόθεσμη τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε λίγο πριν τη συνεδρίαση της Ολομέλειας». 




Άνθρακες η υπόθεση της υποκλοπής, καθώς η Γερμανία τα βρήκε με το ΔΝΤ και όλα καταλήγουν σε μία συμφωνία κοντά στο Πάσχα, και μάλιστα με δύο εκθέσεις μία του ΔΝΤ και μία της Ευρωζώνης. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1, το πρωί της Παρασκευής 8 Απρίλη, προσθέτοντας ότι όλα έγιναν για να ξεγελάσουν τον κόσμο. 
Υπογράμμισε ότι η υπόθεση της «ελάφρυνσης» του χρέους αξιοποιείται από την πλευρά της κυβέρνησης ως «τυράκι», για να παγιδεύσει το λαό στη φάκα υλοποίησης του 3ου μνημονίου που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου τον Αύγουστο του '15. 
Ο λαϊκός παράγοντας δεν πρέπει να επιτρέψει να έρθει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, αλλά και το Φορολογικό στη Βουλή, σημείωσε ο κομμουνιστής βουλευτής, τονίζοντας ότι αυτά τα νομοσχέδια και τα μέτρα που θα έρθουν θα τσακίσουν παραπέρα τα λαϊκά δικαιώματα. Ο λαός και οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουν ανάκτηση των απωλειών που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και να πληρώσει η πλουτοκρατία που προκλητικά απολαμβάνει φοροαπαλλαγές από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. Κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 10 Απρίλη στο Σύνταγμα οπότε και φθάνει η πορεία του Δήμου Πατρέων για την ανεργία, αλλά και στη 48ωρη απεργία που θα κηρυχθεί όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή. 

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget