Μ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 Ο λαϊκός παράγοντας να μην επιτρέψει να έρθει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό στη Βουλή (VIDEO)




Άνθρακες η υπόθεση της υποκλοπής, καθώς η Γερμανία τα βρήκε με το ΔΝΤ και όλα καταλήγουν σε μία συμφωνία κοντά στο Πάσχα, και μάλιστα με δύο εκθέσεις μία του ΔΝΤ και μία της Ευρωζώνης. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1, το πρωί της Παρασκευής 8 Απρίλη, προσθέτοντας ότι όλα έγιναν για να ξεγελάσουν τον κόσμο. 
Υπογράμμισε ότι η υπόθεση της «ελάφρυνσης» του χρέους αξιοποιείται από την πλευρά της κυβέρνησης ως «τυράκι», για να παγιδεύσει το λαό στη φάκα υλοποίησης του 3ου μνημονίου που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου τον Αύγουστο του '15. 
Ο λαϊκός παράγοντας δεν πρέπει να επιτρέψει να έρθει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, αλλά και το Φορολογικό στη Βουλή, σημείωσε ο κομμουνιστής βουλευτής, τονίζοντας ότι αυτά τα νομοσχέδια και τα μέτρα που θα έρθουν θα τσακίσουν παραπέρα τα λαϊκά δικαιώματα. Ο λαός και οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουν ανάκτηση των απωλειών που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και να πληρώσει η πλουτοκρατία που προκλητικά απολαμβάνει φοροαπαλλαγές από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. Κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 10 Απρίλη στο Σύνταγμα οπότε και φθάνει η πορεία του Δήμου Πατρέων για την ανεργία, αλλά και στη 48ωρη απεργία που θα κηρυχθεί όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget