06/13/16
20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΒΟΥΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Δ.Ν.Τ. ΔΑΝΕΙΑ ΔΑΝΙΑ ΔΕΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΕΣ ΕΒΕ ΕΕΔΥΕ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΗΠΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΡΑΚ ΙΡΑΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΑΝΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΚΕ ΚΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΜΕΠ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.Δ ΝΑΤΟ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΑΕΔ ΟΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΣΕΒΕ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΒ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ Ε.Ε. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΡΟΜΟΚΤΑΤΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΥΓΕΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΧΙΟΜΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ TV

Το Σάββατο, κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ συνοδευόμενο από το βουλευτή Θεσσαλονίκης του Κόμματος, Γιάννη Δελή, επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων σταΛαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενούνται 800 περίπου πρόσφυγες, κυρίως συριακής καταγωγής.
Το συγκεκριμένο κέντρο λειτουργεί υπό την άμεση εποπτεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, και η οποία έχει αναθέσει την ευθύνη λειτουργίας του κέντρου στη δανέζικη ΜΚΟ DRC (Danish Refugee Council). Σημειώνεται ότι στα υπόλοιπα κέντρα φιλοξενίας στη Β. Ελλάδα, την ευθύνη λειτουργίας έχει το κράτος με τα συναρμόδια υπουργεία.
Στο κέντρο δραστηριοποιούνται φυσικά και άλλες ΜΚΟ, όπως π.χ. η «ΑΡΣΙΣ» που ανέλαβε την ευθύνη υποστήριξης των 42 ασυνόδευτων παιδιών που ζουν στο κέντρο φιλοξενίας.
Και σε αυτό το κέντρο παρατηρούνται όλα τα προβλήματα που υπάρχουν λίγο πολύ σε όλα τα κέντρα και τα καθιστούν πολλές φορές ακατάλληλα για την ανθρώπινη διαβίωση (έλλειψη γιατρών, προβλήματα με τη σίτιση και το νερό, ερπετά κ.ά.).
Και ενώ σε όλα τα κέντρα φιλοξενίας που επισκέπτονται κλιμάκια του Κόμματος, πουθενά δεν υπήρξε ζήτημα με τη διανομή του αραβόφωνου-αγγλόφωνου φυλλαδίου του Κόμματος στους πρόσφυγες, στο συγκεκριμένο η επικεφαλής της ΜΚΟ DRC, όχι μόνο ενοχλήθηκε πολύ από τη διανομή αυτού του φυλλαδίου του ΚΚΕ, αλλά έφτασε στο σημείο να ζητήσει και την αποχώρηση του κλιμακίου του ΚΚΕ.
«Κράτος εν κράτει» λοιπόν οι ΜΚΟ;
Τι έχει να πει επ' αυτού ο Γ. Μουζάλας;




Με την αναθεώρηση του Συντάγματος, η κυβέρνηση προσπαθεί να θωρακίσει όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν ψηφίσει μέχρι σήμερα, όλες οι κυβερνήσεις, επισήμανε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, το πρωί της Δευτέρας 13 Ιούνη.
Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο, υπογράμμισε ότι επιχειρούν να διαμορφώσουν τους όρους της αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού στη χώρα, γιατί η αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται δημιουργεί δυσκολίες, αντιστάσεις και οργή, και αυτό πρέπει να καναλιζαριστεί. 
Ερωτηθείσα για τη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», η Αλ. Μπαλού επισήμανε ότι οι διοργανωτές, καλούν την κυβέρνηση να φύγει για να 'ρθει η επόμενη, καλούν το λαό να συσπειρωθεί πίσω από την αλλαγή της κυβερνητικής διαχείρισης, διατηρώντας στο απυρόβλητο, τα μέτρα που έχουν περάσει μέχρι σήμερα. Αντίθετα, το ΚΚΕ καλεί το λαό να οργανώσει την πάλη του μέσα από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, μέσα από τα σωματεία, να δώσει τη μάχη μέσα στους χώρους δουλειάς, εκεί όπου εφαρμόζονται τα μέτρα, που είναι απαιτήσεις των εργοδοτών για να ανατραπεί αυτή η πολιτική.

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget