Παρέμβαση της Αλ. Μπαλού στην ΕΡΤ1 (VIDEO)




Με την αναθεώρηση του Συντάγματος, η κυβέρνηση προσπαθεί να θωρακίσει όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που έχουν ψηφίσει μέχρι σήμερα, όλες οι κυβερνήσεις, επισήμανε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, το πρωί της Δευτέρας 13 Ιούνη.
Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο, υπογράμμισε ότι επιχειρούν να διαμορφώσουν τους όρους της αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού στη χώρα, γιατί η αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται δημιουργεί δυσκολίες, αντιστάσεις και οργή, και αυτό πρέπει να καναλιζαριστεί. 
Ερωτηθείσα για τη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», η Αλ. Μπαλού επισήμανε ότι οι διοργανωτές, καλούν την κυβέρνηση να φύγει για να 'ρθει η επόμενη, καλούν το λαό να συσπειρωθεί πίσω από την αλλαγή της κυβερνητικής διαχείρισης, διατηρώντας στο απυρόβλητο, τα μέτρα που έχουν περάσει μέχρι σήμερα. Αντίθετα, το ΚΚΕ καλεί το λαό να οργανώσει την πάλη του μέσα από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, μέσα από τα σωματεία, να δώσει τη μάχη μέσα στους χώρους δουλειάς, εκεί όπου εφαρμόζονται τα μέτρα, που είναι απαιτήσεις των εργοδοτών για να ανατραπεί αυτή η πολιτική.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget