ΕΛΑΣΣΟΝΑ Συγκέντρωση αγροτοκτηνοτρόφων ενάντια στα αντιαγροτικά μέτρα

Τη σκυτάλη των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, που πραγματοποιούνται σε πανελλαδικό επίπεδο μετά από κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, πήρε η Ελασσόνα.
Δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων ΤσαριτσάνηςΣαρανταπόρου,ΑραδοσιβίωνΟλύμπου και Βαλανίδας και συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη την κεντρική πλατεία της πόλης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα μέτρα κυβέρνησης - τρόικας - ΕΕ.
Με την οργή να ξεχειλίζει, εκφράστηκε μεταξύ των συγκεντρωμένων, η αποφασιστικότητά τους για περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.
Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Γιώργος Αποστόλου, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Τσαριτσάνης (Διαβάστε εδώ τον χαιρετισμό του) και η Αννέτα Ψωμιάδου, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ολύμπου (Διαβάστε εδώ τον χαιρετισμό της).
Ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον Ρίζο Μαρούδα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την ανάγνωση του πλαισίου των αιτημάτων της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, από τον Γιάννη Παπαδημητρίου, πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Σαρανταπόρου.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της επαρχίας Ελασσόνας, ανανέωσαν το ραντεβού τους με νέα αγωνιστική συγκέντρωση στις 17 Δεκέμβρη στα δικαστήρια της Λάρισας, όπου δικάζονται πάνω από δέκα αγρότες της περιοχής για τη συμμετοχή τους στο Μπλόκο της Μελούνας το 2013.

Στη συγκέντρωση, παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση» Ελασσόνας, το Σωματείο Οικοδόμων και άλλοι φορείς της περιοχής.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget