Ν.Καραθανασόπουλος: «Σχέδιο Α» και «σχέδιο Β» έχουν ως προαπαιτούμενο τη χρεοκοπία του λαού (VIDEO)

«Τόσο το σχέδιο Α όσο και το σχέδιο Β έχουν ως προαπαιτούμενο τη χρεοκοπία του λαού», τόνισε ο ΝίκοςΚαραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Τρίτης 28 Ιούλη 2015.
Όπως είπε, «εμείς απαντάμε τόσο στο σχέδιο Α που κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση, όσο και στο σχέδιο Β που αποτελεί παραλλαγή και προσπαθεί να εγκλωβίσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια, ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις, κάτω από μια βολική για το σύστημα αντιπολίτευση, που είναι μια πρόταση διεξόδου που μπορεί να εξυπηρετήσει κάποια τμήματα του κεφαλαίου που στις σημερινές συνθήκες είναι μειοψηφία, αύριο δεν ξέρουμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση».
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος υπογράμμισε ότι «το ζητούμενο δεν είναι η παραμονή ή όχι στην Ευρωζώνη», ξεκαθαρίζοντας πως «είναι ψευτοδίλημμα για το λαό και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών». Πρόσθεσε ότι ο λαός πρέπει να οργανώσει την πάλη του για να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, αλλά και να βάλει στο επίκεντρο την πραγματική διέξοδο προς όφελός του, η οποία προϋποθέτει ότι θα πάρει στα χέρια του τα κλειδιά της οικονομίας. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget