Κύμα καύσωνα θα πλήξει πολλές περιοχές της χώρας στα μέσα της εβδομάδας

40άρια θα «χτυπήσει» το θερμόμετρο στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, στα πλαίσια του κύματος καύσωνα που θα έχουμε σε πολλές περιοχές της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά από σήμερα, Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο θα έχουμε μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή.
Ειδικότερα τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και στα δυτικά.
Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου σε Αττική, Θεσσαλία και Μακεδονία.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά.
Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 38 και κατά τόπους του 39 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο υδράργυρος θα ανέβει τους 40 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.
Από την Παρασκευή θα έχουμε περιορισμένη ανάσα δροσιάς καθώς θα σημειωθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Ο καιρός την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι γενικά αίθριος. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget