Παρέμβαση του Μ. Παπαδόπουλου στο «Mega» (VIDEO)

Δείτε την παρέμβαση του Μάκη Παπαδόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, στην τηλεόραση του «Mega» το βράδυ της Δευτέρας 27 Απρίλη. 
Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι όποια και αν είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων της συγκυβέρνησης με τους δανειστές, το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξει ανάκτηση των τεράστιων απωλειών που είχαν οι εργαζόμενοι την περίοδο της κρίσης και θα έρθουν και νέα μέτρα. Όπως πρόσθεσε, στο θέμα των λαϊκών συμφερόντων, η συγκυβέρνηση είναι στην ίδια πλευρά με τους εταίρους και η μόνη διαφορά της είναι στην ονοματοδοσία και όχι στη διαχειριστική λογική. 
Στο ενδεχόμενο του δημοψηφίσματος επεσήμανε ότι ο λαός δεν πρέπει να δεχθεί να του βάλουν τη θηλιά στο λαιμό και να τον καλέσουν με φόβητρο το grexit και τη χρεοκοπία να προσυπογράψει την αυτοκτονία του, δηλαδή ένα πρόγραμμα αντιλαϊκών μέτρων. Πρέπει να οργανώσει την αντεπίθεσή του, να διεκδικήσει την ανάκτηση των απωλειών του, να ζητήσει εδώ και τώρα αυτά που χάθηκαν στην περίοδο της κρίσης, να κινηθεί ενάντια στην ΕΕ και την άρχουσα τάξη.
902.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget