Τοποθέτηση της Δ. Μανωλάκου επί των άρθρων του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση (VIDEO)

Τις τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ και δίνουν ουσιαστική ανάσα σε όσους έχουν χτυπηθεί από τα αντιλαϊκά μέτρα ανέδειξε η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου στη συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

Ανέφερε πως το ΚΚΕ ψηφίζει τα άρθρα για το ηλεκτρικό ρεύμα, το ενοίκιο και τη σίτιση, σημειώνοντας ωστόσο ότι δίνονται ψίχουλα και υπογραμμίζοντας ότι αν γίνονταν δεκτές οι τροπολογίες που πρότεινε το ΚΚΕ, περισσότερες οικογένειες θα είχαν πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα, το ενοίκιο θα επιδοτούταν 100% και θα δινόταν ένα γεύμα τη μέρα στους μαθητές σε κάθε σχολείο.
Ζήτησε επίσης πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ανέργους και τις οικογένειές τους, όπως προβλέπει η τροπολογία του ΚΚΕ και σημείωσε ότι αυτές οι πολιτικές διαχείρισης της φτώχειες είναι πολιτικές συντήρησης της φτώχειας στο διηνεκές, όταν η ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων δίνει τη δυνατότητα για τη διερευνημένη ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. 
Ακόμα, η Δ. Μανωλάκου στην έναρξη της ομιλίας της, διευκρίνισε ότι η ΚΟ του ΚΚΕ δε συμμετέχει στην διαδικασία για ψήφισμα για τον Ντ. Κοστέλο, διευκρινίζοντας ότι ο κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει τέτοια ψηφίσματα καθώς η Βουλή νομοθετεί. Τόνισε ότι το κάθε κόμμα τοποθετείται για κάθε ζήτημα και κάλεσε την πρόεδρο της Βουλής να μη συνεχίσει την αυθαιρεσία.  

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget