Μαζική κινητοποίηση των συνταξιούχων στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας

Μαζική κινητοποίηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης, τα Συνταξιουχικά Σωματεία Νέας Ιωνίας - Νέου Ηρακλείου και Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης, στο ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας, στο τμήμα παροχών εκφράζοντας τη διαμαρτυρίας για την υπολειτουργία του παραρτήματος.  (Δείτε εδώ το βίντεο).
Στην κινητοποίηση μίλησε οΝίκος Αθανασίου, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας, ο οποίος καυτηρίασε τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με ατελείωτες ουρές στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Όπως σημείωσε, στο ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας υπηρετούν 25 εργαζόμενοι οι οποίοι καλούνται να εξυπηρετήσουν ασφαλισμένους από 3 δήμους. (Δείτε εδώ το βίντεο). 
Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο Παναγιώτης Σοφός, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, αναφερόμενος στις γενικότερες επιπτώσεις που θα υπάρξουν σε βάρος συνταξιούχων και ασφαλισμένων από την εφαρμογή της κυβερνητικής τροπολογίας για απόδοση των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων και των ΝΠΔΔ στην ΤτΕ.
Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους όπου με συνθήματα και ντουντούκες έκαναν γνωστά τα αιτήματά τους.(Δείτε εδώ το βίντεο)

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget