Φθιώτιδα: Την άμεση επαναπρόσληψη απολυμένου από τη ΛΑΡΚΟ απαιτεί το Σωματείο Μετάλλου

Την άμεση επαναπρόσληψη απολυμένου από τη ΛΑΡΚΟ απαιτεί το Σωματείο Μετάλλου Φθιώτιδας με επιστολή που απέστειλε στην ηγεσία των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, αλλά και σε τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Το Σωματείο υπενθυμίζει ότι «προεκλογικά κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους κ.κ. Στρατούλη, Σταθά, Κυριακάκη είχε συναντηθεί με τους εργαζόμενους και τη διεύθυνση της ΛΑΡΚΟ και είχε δεσμευθεί πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ γινόταν κυβέρνηση το πρώτο που θα έκανε την επόμενη μέρα θα ήταν μέσα στα άλλα και η επαναπρόσληψη του συναδέλφου» και ζητά να τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο εργαζόμενος να επιστρέψει στη δουλειά του.
Ο εργαζόμενος απολύθηκε στις 17 Αυγούστου 2014 επειδή δεν δέχτηκε να αλλάξει την κατάθεσή του σε μια εκκρεμοδικία που είχε η ΛΑΡΚΟ κατά το παρελθόν, για μια πυρκαγιά που είχε κάψει δάσος και περιβόλια της περιοχής.
Οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με διάφορες μορφές στην απόλυση, ενώ το ΚΚΕ κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή, η οποία δεν απαντήθηκε ποτέ από τον τότε υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget