Τοποθετήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή (VIDEO) Επί των άρθρων στο νομοσχέδιο για την «ανθρωπιστική κρίση»

Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης συνεχίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου επί των άρθρων, για την «ανθρωπιστική κρίση». 

Το παρόν νομοσχέδιο αποτελεί ένα παυσίπονο -και μάλιστα ιμιτασιόν- χρησιμοποιείται ως βαλβίδα εκτόνωσης της δυσαρέσκειας των εξαθλιωμένων για να αποκατασταθεί προσωρινά η χαμένη αξιοπρέπεια του συστήματος που και εσείς υπηρετείτε. Αυτό επισήμανε -απευθυνόμενος στην κυβέρνηση- ο Μανώλης Συντυχάκης,βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «ανθρωπιστική κρίση». Κατήγγειλε την κυβέρνηση που προσπαθεί να εμπεδώσει στη συνείδηση του κόσμου ότι υπάρχει και ανθρώπινος καπιταλισμός, να τον κάνει να αισθανθεί και υποχρεωμένος στη λογική δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Όπως υπογράμμισε, «η πολιτική σας εμπίπτει στη στρατηγική του κεφαλαίου, γι΄ αυτό έχετε τη συγκατάθεση του ΣΕΒΕ, της εγχώριας αστικής τάξης, των ανδρείκελων των Βρυξελλών και των ΗΠΑ».
Το νομοσχέδιο παρέχει ψίχουλα στις περιπτώσεις της ακραίας φτώχειας επισήμανε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ. (Δείτε βίντεο ΕΔΩ).


Η Διαμάντω Μανωλάκου στη δευτερολογία της αναφέρθηκε στις τροπολογίες και τα άρθρα του νομοσχεδίου της κυβέρνησης, ενώ επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτές τις τροπολογίες που είχε προτείνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ(Δείτε βίντεο ΕΔΩ).
Συνδέσεις Ειδήσεων: 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget