Μαζικό συλλαλητήριο ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό (VIDEO)


Μαζικό συλλαλητήριο στην Αθήνα πραγματοποίησαν την Πέμπτη 14 Γενάρη οι επιστημονικοί φορείς αντιδρώντας στο νέο Ασφαλιστικό της κυβέρνησης. Στα πλαίσια της κινητοποίησης συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο υπουργείο Εργασίας και ακολούθως στη Βουλή.
Μαζικό και μαχητικό το μπλοκ των ταξικών δυνάμεων αποτελούμενο από τις Επιτροπές Αγώνα μισθωτών και αυτοαπασχολουμένων δικηγόρων, τεχνικών και γιατρών.
Οι ταξικές δυνάμεις κρατούσαν πανό που ανάγραφαν: «Λαϊκός Ξεσηκωμός - Απαιτούμε αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση για όλους - Να μην περάσει το αντιασφαλιστικό σχέδιο - λαιμητόμοςκαι «Ξεσηκωμός ενάντια στα μέτρα ΕΕ - κεφαλαίου». Παράλληλα κάλεσαν σε συμπόρευση με το ΠΑΜΕ και τις δυνάμεις της λαϊκής συμμαχίας στον αγώνα για την κοινωνική ασφάλιση.
Το απόγευμα συνεδριάζει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή από την Τρίτη 12 Γενάρη.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget