ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ Υπάρχει στρατηγική σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ (VIDEO)


Η αστική τάξη πάντα φροντίζει για τις εφεδρείες της, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, με αφορμή την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ. 
«Για το λαό η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα», σημείωσε ο Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ACTION 24», το βράδυ της Τρίτης 12 Γενάρη.
Όπως εξήγησε, το πολιτικό σύστημα μπορεί να σχεδιάζει την αναμόρφωσή του, η οποία θα είναι μακροχρόνια μέχρι να καταλήξει κάπου. «Διαμορφώνεται ένα νέο δίπολο ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ που ενώ φαινομενικά εμφανίζονται να τσακώνονται μεταξύ τους, στην πραγματικότητα υπάρχει πολιτική σύγκλιση» είπε, προσθέτοντας ότι «το τρίτο μνημόνιο αποτελεί εκείνο το σημείο που δείχνει τη στρατηγική σύγκλιση».
Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου και δεν πρέπει να περάσει.
Αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με την «Eldorado Gold» και την κυβέρνηση, τόνισε ότι δε γίνεται να πατάς σε δύο βάρκες. «Αποδεικνύεται ότι θα είσαι ή με το λαό ή με τα μονοπώλια», σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί τη στρατηγική της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget