EUROGROUP Συζήτηση για τον αντιασφαλιστικό όλεθρο

Το κυβερνητικό σχέδιο για την αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση θα παρουσιάσει ο υπουργός ΟικονομικώνΕυκλ. Τσακαλώτος στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συζητήσουν για το ελληνικό πρόγραμμα, αλλά δεν θα λάβουν οποιεσδήποτε αποφάσεις, αναμένοντας τις διαβουλεύσεις με τους «θεσμούς».
Τα κλιμάκια του κουαρτέτου θα έρθουν στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, για να ξεκινήσει και επισήμως η διαδικασία της πρώτης αξιολόγησης.
Αξιωματούχος της Ευρωζώνης χαρακτήρισε «φιλόδοξη» την κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαιτηθούν ορισμένα πρόσθετα μέτρα.

Πιθανή συνάντηση Τσίπρα - Λαγκάρντ

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ αναμένεται να συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο του οικονομικού φόρουμ στο Νταβός, σύμφωνα με το «Bloomberg».
Όπως αναφέρει το πρακτορείο, θα συζητήσουν τρόπους μείωσης του ελληνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα και για τη «μεταρρυθμιστική προσπάθεια» της ελληνικής κυβέρνησης, περιλαμβανομένου του Ασφαλιστικού.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget