ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ Είναι υπερβολή ότι μας χωρίζει άβυσσος από τον Κ. Μητσοτάκη

Συνεχίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, να κρατάει ανοικτή την πόρτα στη ΝΔ, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι η εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιδράσει στις διεργασίες αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος.
«Δεν αποκλείω τίποτα», δήλωσε και σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, ερωτώμενος για το ενδεχόμενο συμπόρευσης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χαρακτήρισε «υπερβολή» τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά, ότι το ΠΑΣΟΚ το χωρίζει άβυσσος από τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας ότι μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν στην ίδια κυβέρνηση.
Επίσης, ανέφερε ότι ήταν θετική η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, καθώς και ότι βλέπει κίνδυνο για τα κόμματα του κέντρου και το ΣΥΡΙΖΑ. «Αισθάνομαι σαν ΠΑΣΟΚ ότι κινδυνεύω, αν δεν δώσει το κόμμα μας το δικό του στίγμα», είπε, ζητώντας από τη Φώφη Γεννηματά να προχωρήσει σε συνέδριο για να προσδιοριστεί το πολιτικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ.
Χθες, πάντως, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν. «Φαίνεται ότι πραγματικά παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του σε κρίσιμα σημεία», υποστήριξε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget