«ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΓΙΑΤΡΩΝ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ - ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ Δεν θα τους αφήσουμε να τσακίσουν τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα

«Δεν θα τους αφήσουμε να τσακίσουν τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων!», τονίζει η παράταξη της «Πανεπιστημονικής» Γιατρών - Οδοντιάτρων - Φαρμακοποιών, καλώντας σε συναγερμό για να μη φτάσει στη Βουλή το εγκληματικό νομοσχέδιο.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «η νέα επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην Κοινωνική Ασφάλιση έρχεται να προστεθεί στους αντιασφαλιστικούς νόμους των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».
«Όσα προκλητικά ψέματα και αν πουν για δήθεν “σωτηρία του Ασφαλιστικού και κοινωνική δικαιοσύνη”, δεν μπορούν να κρύψουν ότι τελικός στόχος τους είναι η πλήρης εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανταποδοτικότητα στην Κοινωνική Ασφάλιση» προσθέτει η «Πανεπιστημονική».
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει η παράταξη στις υπέρογκες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές που τσακίζουν κυριολεκτικά τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες Υγείας με χαμηλά εισοδήματα και τους εργαζόμενους με μπλοκάκι.
«Τώρα απαιτείται να συγκεντρώσουμε δυνάμεις, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες για να μην κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα. Απαιτείται πάλη για αποκλειστικά δημόσια, καθολική Κοινωνική Ασφάλιση με δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για όλους», τονίζει η ανακοίνωση.
«Να σταθούμε στα πόδια μας για την οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης», υπογραμμίζει η «Πανεπιστημονική» και προσθέτει:  
«Μπορούμε και θα υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας. Πάλη για δημόσια, καθολική Κοινωνική Ασφάλιση! Συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις και τις απεργιακές μάχες συμπορευόμενοι με τα ταξικά σωματεία, το ΠΑΜΕ και άλλους ριζοσπαστικούς φορείς των αυτοαπασχολουμένων και του λαϊκού κινήματος. Επίσης συμμετέχουμε και σε άλλες αγωνιστικές πρωτοβουλίες που έχουν αποφασιστεί μέσα από συλλογικές μαζικές διαδικασίες των επιστημονικών συλλόγων μας, συγκροτώντας επιτροπές αγώνα αυτοαπασχολούμένων υγειονομικών.
Απαιτούμε:
Να αποσυρθεί τώρα το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Να καταργηθούν όλοι οι αντιασφαλιστικοί νόμοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Άμεση μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, άμεση επαναφορά των απωλειών στις συντάξεις και αυξήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. 
Πλήρης κάλυψη από το κράτος των κλεμμένων αποθεματικών των Ταμείων μας.
- Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση». 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget