ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ «MEGA» Νίκος Σοφιανός: Οι εργαζόμενοι μπορούν να σταματήσουν την αντιασφαλιστική λαίλαπα (VIDEO)


Αν οι εργαζόμενοι αντιδράσουν, ξεπερνώντας την απογοήτευσή τους,  δεν θα περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και αυτό θα επιδιώξει το ΚΚΕ, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στο «MEGA» την Πέμπτη 14 Γενάρη.
Όπως είπε, υπάρχουν δυνατότητες σημαντικά τμήματα των εργαζομένων να αγωνιστούν ώστε να πληρώσουν για τα ασφαλιστικά ταμεία αυτοί που τα οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, βγάζοντας και πολιτικά συμπεράσματα.
 «Θα συζητάμε στον 21ο αιώνα αν μετά από 40 χρόνια εργάσιμου βίου που δεν πρόκειται να συμπληρώσει κανένας θα πάρουν ένα επίδομα;», σημείωσε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι μόνο το 2015 οι μισές προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα είναι με μερική και περιοδική απασχόληση και μισθούς μειωμένους μέχρι και 40%, ενώ 300.000 δουλεύουν με μπλοκάκι.
Σχολιάζοντας την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ, υπενθύμισε ότι και αυτός έχει ψηφίσει το πλαίσιο που διαμορφώνει τη σκληρή καθημερινότητα που ζει ο λαός και προειδοποίησε ότι επιχειρείται να ενισχυθεί ένας διπολισμός ο οποίος έχει κοινές στρατηγικές επιλογές.
Αναφερόμενος στην απόφαση της «ELDORANDO GOLD» να αναστείλει μέρος των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, υποστήριξε ότι το εργοστάσιο στις Σκουριές πρέπει να μείνει ανοικτό και κάλεσε τους εργαζόμενους να παλέψουν για τους μισθούς τους και για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget