ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αντικομμουνισμός και καημός για τους χαμένους στον ενδοκαπιταλιστικό ανταγωνισμό

Στο ...καθιερωμένο αντικομμουνιστικό τους ντελίριο επιδόθηκαν και χτες οι βουλευτές της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, στη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, επιχειρώντας να δείξουν στο εγχώριο κεφάλαιο ότι είναι «άξιος ο μισθός τους».
Αντιγράφοντας τα πιο... πολυφορεμένα αντικομμουνιστικά ιδεολογήματα των αστικών επιτελείων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, Χρ. Παππάς, χαρακτήρισε το ΚΚΕ... «ανώνυμη εταιρεία», ενώ ο ειδικός αγορητής της, Ηλ. Παναγιώταρος, αναμάσησε τα γνωστά φληναφήματα περί «δολοφονιών» του «αιμοσταγούς» Στάλιν και άλλα παρόμοια.
Οσο για την ...κριτική τους στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αυτή χαρακτηριζόταν από τις κλάψες τους για λογαριασμό τμημάτων του εγχώριου κεφαλαίου: «Χαρίζετε περιουσία Ελλήνων ιδιωτών, επιχειρηματιών άνω των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, για να πάρετε μόλις μια ανθυποδόση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, που ούτε πρόκειται να τη δει κανείς. Καμία ελεύθερη οικονομία, τίποτα απολύτως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλ. Παναγιώταρος.
Καλά κάνουν και βλέπουν τέτοιους εφιάλτες...
Ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ,Νίκος Καραθανασόπουλος,δίνοντας την κατάλληλη απάντηση στους ναζιστές, ανέφερε: «Βέβαια, οι κουτσαβάκηδες της Χρυσής Αυγής με ένα πράγμα κοιμούνται και ξυπνάνε, με το μίσος τους απέναντι στους κομμουνιστές. Και αυτό το επιβεβαίωσαν και σήμερα. Ετσι είναι, όμως, ο Στάλιν και ο Κόκκινος Στρατός είναι αυτός που βύθισε βαθιά στην καρδιά του ναζισμού την κόκκινη σημαία. Από αυτήν την άποψη καλά κάνουν και τους βλέπουν ως εφιάλτες, άλλωστε με το φόβο μας θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο ακόμη υπάρχουν».



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget