ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Οικουμενική για επιβολή των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων

Προσαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην πραγματικότητα της Ελλάδας και υλοποίησή τους από μια κυβέρνηση με ευρύτερη απήχηση, ζήτησε ο Β. Λεβέντης. Κατά την ομιλία του, χτες βράδυ στη Βουλή, έκανε για πολλοστή φορά καθαρό ότι στηρίζει την αντιλαϊκή ατζέντα της κυβέρνησης και της ΕΕ για την ανάκαμψη της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
Μάλιστα επαίνεσε την κυβέρνηση, επειδή «έβαλε μυαλό», χαρακτηρίζοντας «ομολογία σωφροσύνης» το γεγονός ότι «ξεπερνάει και τη δεξιά» σε πολιτικές όπως αυτή της πώλησης των 14 αεροδρομίων.
«Ομως αυτές οι αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από μια κυβέρνηση που πήρε επί του 55% του εκλογικού σώματος, 35% και 3,5% του Καμμένου, δεν μπορούν οι αλλαγές αυτές να γίνουν απ' το 22% του λαού, είναι μεγάλες και πρέπει να αποφασιστούν από μια κυβέρνηση σοβαροτέρου και ευρυτέρου κοινωνικού πέλματος», ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Μάλιστα, αφού εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη για το ευρώ, κομπάζοντας ότι είναι ο μόνος που δεν ταλαντεύτηκε, θεωρώντας το πάντα«απαραίτητο για την ανάπτυξη της χώρας», προέτρεψε τον πρωθυπουργό να υποβάλει την παραίτησή του, ώστε να μην έχει την τύχη των δύο προηγούμενων και να κάνει αυτό που επιβάλλεται για τη χώρα, να δρομολογήσει δηλαδή τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget