ΠΟΤΑΜΙ Να προχωρήσει γρήγορα σε συμφωνία η κυβέρνηση

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κάλπικες υποσχέσεις που έδινε προεκλογικά και με τα συνεχή λάθη που κάνουν οι υπουργοί του, όλους αυτούς τους μήνες». Αυτό τονίζει το Ποτάμι, σε σχόλιό του για την προχτεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα.
Τονίζει χαρακτηριστικά ότι ο Αλ. Τσίπρας «εμφανίστηκε ξανά χωρίς σχέδιο για τη χώρα. Στις δύο ώρες δεν είπε τίποτα για τους εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων, τίποτα για το κομματικό κράτος, τίποτα για τις επενδύσεις, τίποτα για το πώς θα αυξηθεί ο πλούτος στη χώρα, πώς θα αντιμετωπιστεί η διαφθορά». Εννοεί ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο ανάκαμψης του κεφαλαίου, παρόλο που γι' αυτό πασχίζει.
Ταυτόχρονα, επισημαίνει ότι «υποσχέσεις που είχαν γίνει σημαία στα χρόνια της αντιπολίτευσης, όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, παραπέμπονται τώρα στις καλένδες. Εκεί παραπέμπεται και η αύξηση του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ».
Σχετικά με το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, το Ποτάμι κρίνει ότι έτσι «ο λαός (...) θα κληθεί να εγκρίνει την ακύρωση των υποσχέσεων που μοίραζε αριστερά και δεξιά χωρίς περίσκεψη ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι αποφάσεις όμως είναι ευθύνη των πρωθυπουργών. Ας μη μεταθέτει, λοιπόν, τις δικές του ευθύνες ο κ. Τσίπρας στις πλάτες των ψηφοφόρων. Ας προχωρήσει γρήγορα σε μια έντιμη συμφωνία, ας δώσει τέλος στα επικοινωνιακά παιχνίδια, γιατί η χώρα δεν μπορεί να ζήσει άλλο μόνο με θεάματα».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget