Γ. Λιονής: Το πραγματικά νέο είναι η πρόταση του ΚΚΕ (VIDEO)

To ΚΚΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται, και μετά τις εκλογές όπως κάνει 100 χρόνια τώρα, έχοντας τον πιο φρέσκο στην ουσία του πολιτικό λόγο τόνισε οΓρηγόρης Λιονήςυποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Α 'Αθήνας μιλώντας στον «ALPHA»  την Τετάρτη.
Κάλεσε το λαό να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ για να ανοίξει ο μοναδικός ελπιδοφόρος δρόμος της κοινωνικής ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής και την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.
Με αφορμή σύνδεση με τους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής που πραγματοποιούν κινητοποίηση έξω από το υπουργείο ανάπτυξης τόνισε ότι η συγκεκριμένη επένδυση φωτογραφίζει το μέλλον της περίφημης ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια επισημαίνοντας ότι ο συγκεκριμένος όμιλος θα έχει κέρδη 20 δις ευρώ με προκλητικές φοροαπαλλαγές και επανέλαβε την πρόταση του ΚΚΕ για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου με κοινωνική ιδιοκτησία.
Χαρακτήρισε αστείο το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ που επιχειρείται να δημιουργηθεί για το ποιος θα διαχειριστεί το μνημόνιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσο ο χάρτης της Ελλάδας το βράδυ των εκλογών θα είναι μπλε ή ροζ τα πράγματα για τα λαϊκά στρώματα θα πάνε χειρότερα».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget