Θ. Χιώνης: Ο λαός να κάνει ένα βήμα μπροστά και να ψηφίσει ΚΚΕ (VIDEO)

Οι εργαζόμενοι και ο λαός να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές γιατί τα δεδομένα είναι αρνητικά. Κυβέρνηση θα προκύψει και θα εφαρμόσει το 3ο μνημόνιο καθώς στον πυρήνα των προγραμμάτων όλων των κομμάτων βρίσκεται η τρίχρονη συμφωνία με όλα τα προαπαιτούμενα και τις μεταρρυθμίσεις, που έρχεται ως αντιλαϊκός λογαριασμός στις λαϊκές οικογένειες.
Αυτό επισήμανε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτέμβρη 2015. 
Ο λαός έχει εμπειρία, έχει δοκιμάσει κυβερνήσεις αυτοδύναμες, συνεργασίας, τεχνοκρατών, κεντροδεξιές, «αριστερές» και τελικά το αποτέλεσμα ήταν να κλιμακώνεται η αντιλαϊκή πολιτική και το ένα μνημόνιο να διαδέχεται το άλλο. 
Επισήμανε ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να γυρίσει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο κόσμος που απογοητεύτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι σαν να τους δίνει δήλωση μετανοίας που τους καταδίκασε και σωστά έκανε. Κανείς δεν πρέπει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι σαν να του δίνει άφεση αμαρτιών όταν έλεγε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο και τελικά έφερε το τρίτο μνημόνιο. Να μην υποστηριχθούν κόμματα που είτε φτιάχνονται είτε συντηρούνται για να «νερουλιάζουν» ή να δηλητηριάζουν την αγανάκτηση του κόσμου. Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι η μόνη φιλολαϊκή διέξοδος γιατί το ΚΚΕ μπορεί να οργανώσει τη λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση του λαού και των εργαζομένων ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται, σημείωσε ο Θ. Χιώνης. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget