Ν. Καραθανασόπουλος: Να μπει στο επίκεντρο η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών (VIDEO)

Το στοίχημα για το λαό είναι πώς θα αναδειχθεί πιο ισχυρός μετά τις εκλογές, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης, τόνισε οΝίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτέμβρη.
Επισήμανε ότι μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση γιατί υπάρχει η ενοποιητική βάση, η οποία είναι τα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο. Για τη Λαϊκή Ενότητα, υπογράμμισε ότι δεν προέκυψε από «παρθενογένεση», αλλά τα στελέχη της έδωσαν δείγματα γραφής ως υπουργοί, υπερασπίστηκαν την κυβερνητική πολιτική και προσφέρουν άλλοθι σε αυτή την πολιτική επανερχόμενοι στα συνθήματα που χρησιμοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από ένα χρόνο.
«Χρειάζεται ο λαός να οργανώσει την πάλη του για να μπορέσει να αποτρέψει και να πει το μεγάλο όχι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους με συνέπεια, και αυτή η συνέπεια σημαίνει στήριξη του ΚΚΕ», είπε. Πρόσθεσε ότι πρέπει «να μπει στο επίκεντρο της συζήτησης, της πολιτικής αντιπαράθεσης, το πώς θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού, ή θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες του καπιταλιστικού κέρδους ή θα ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες, μέσος δρόμος δεν υπάρχει».
Για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ανέφερε ότι οι συνθήκες της ΕΕ, όπως η Σένγκεν και το Δουβλίνο, έχουν μετατρέψει σε αποθήκες ψυχών την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget