Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για το Ασφαλιστικό (VIDEO)


Σε δήλωσή του σχετικά με το Ασφαλιστικό από την Πάτρα, την οποία επισκέπτεται την Κυριακή 10 Γενάρη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ανέφερε:
«Το Ασφαλιστικό έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή αποτελεί αιτία πολέμου για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας. Χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός, να μην κατατεθεί ποτέ αυτό το νομοσχέδιο, ούτε όπως προτείνεται, ούτε έτσι όπως θα το συνδιαμορφώσουν τελικά η κυβέρνηση με τους "εταίρους" με τους οποίους διαπραγματεύεται. Να μην κατατεθεί στη Βουλή, αν κατατεθεί να καταψηφιστεί. Και βεβαίως, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την εργατική τάξη, τους φτωχούς αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της χώρας μας στους δρόμους. Αν αυτοί βρεθούν στους δρόμους και δείξουν την πραγματική δύναμή τους, τότε αυτό το νομοσχέδιο μπορεί να πάει στα αζήτητα πραγματικά.
Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να παλέψουμε για μια πραγματική κοινωνική ασφάλιση, διότι η πορεία που δρομολογείται δεν είναι μόνο οι μειώσεις στις υπάρχουσες ή στις επόμενες συντάξεις γι’ αυτούς που θα συνταξιοδοτηθούν, ουσιαστικά με αυτό το νομοσχέδιο μπαίνει οριστική ταφόπλακα στο κοινωνικο-ασφαλιστικό σύστημα, ό,τι έστω έχει απομείνει από αυτό που γνωρίσαμε, και βεβαίως ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτική ασφάλιση».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget