Κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό

Κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο σε αρκετές περιοχές της χώρας, ύστερα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, Εργατικών Κέντρων και σωματείων.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και συνταξιούχοι διατράνωσαν την αντίθεσή τους να περάσουν τα νέα σχέδια που διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση.
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία στο Βόλο, ενώ στην Κέρκυρα έγινε συγκέντρωση και πικετοφορία στους δρόμους της πόλης.
Το Σάββατο, η Λαϊκή Επιτροπή Κερατσινίου - Δραπετσώνας πραγματοποίησε εξόρμηση στους δρόμους της πόλης, ενημερώνοντας για την επίθεση της κυβέρνησης στο Ασφαλιστικό.
Το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο πραγματοποίησε πικετοφορία στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης. Μέλη σωματείων, φοιτητές, συνταξιούχοι και μέλη του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, βροντοφώναξαν ότι το Ασφαλιστικό δεν ξεπουλιέται, ότι δεν το παζαρεύουν με κανέναν. Το Εργατικό Κέντρο, τα σωματεία, Σύλλογοι Γυναικών, συνταξιούχοι και φοιτητές καλούν να δυναμώσει ο αγώνας με απεργιακό ξεσηκωμό τη μέρα που η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να ρίξει ταφόπλακα στο Ασφαλιστικό και στα όποια εργατικά δικαιώματα έχουν κατακτήσει με αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget