ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ - ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ «Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι θα ματαιώσετε τους αγώνες μας»

Την κρατική καταστολή και την επίθεση των ΜΑΤ ενάντια σε συνταξιούχους την περασμένη Παρασκευήκαταγγέλλει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών.
Όπως υπογραμμίζει «με τις δράσεις συνταξιούχων - εργαζόμενων μπροστά στο Μαξίμου και τη μεγάλη συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας που με πορεία κατέληξε και αυτή έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, δηλώσαμε ότι επιστρέφουμε ως απαράδεκτη την από 170 σελίδες προσπάθεια της κυβέρνησης αποδόμησης και εξαφάνισης του κοινωνικού χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος που με αγώνες και θυσίες έχτισαν εργατική τάξη και εργαζόμενοι.
Οι αγώνες αυτοί χτυπιούνται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις.
Με μια βάρβαρη επίθεση, με χημικά - γκλοπ και άλλα μέσα, με εντολή της κυβέρνησης οι λεβέντες του κατασταλτικού μηχανισμού χτύπησαν ανελέητα τους γέροντες και τις γερόντισσες επειδή έσπασαν το μπλόκο να προχωρήσουν σηκώνοντας το ανάστημά τους στις αντιλαϊκές - αντισυνταξιουχικές πολιτικές που τους καταδικάζουν στη φτώχεια και από μια κατά τα άλλα αριστερή κυβέρνηση…
Όπως όλες οι κυβερνήσεις, έτσι και η τωρινή, θεωρεί το Μαξίμου αποστειρωμένη περιοχή και το περιχαρακώνουν από τον εχθρό - λαό.
Καταγγέλλουμε την κρατική - κυβερνητική καταστολή απέναντι στα πράγματι περήφανα γερατειά και λέμε προς κάθε κατεύθυνση: Είστε γελασμένοι κύριοι της κυβέρνησης και παρατρεχάμενοι αν νομίζετε ότι με τέτοια μέσα θα ματαιώσετε τους αγώνες μας για μια καλύτερη ζωή κόντρα στις πολιτικές ΕΕ - κυβέρνησης - κεφαλαίου. Πολύ σύντομα οι συνταξιούχοι και τα σωματεία τους θα κληθούν στον αγώνα υπεράσπισης των αιτημάτων και δικαιωμάτων τους.
Ο αγώνας είναι κοινός εργαζομένων - συνταξιούχων. Οι δρόμοι μας περιμένουν εκεί θα αγωνιστούμε».  

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget