ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ Το ΚΚΕ δεν έχει καμία θέση σε έναν διάλογο για την ισοπέδωση των υπολειμμάτων κοινωνικής ασφάλισης (VIDEO)

Το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών θα συζητήσει πάνω σε ειλημμένες αποφάσεις για την ισοπέδωση των υπολειμμάτων κοινωνικής ασφάλισης τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm», το βράδυ της Παρασκευής 27 Νοέμβρη 2015.
«Δεν έχουμε καμία θέση σε έναν τέτοιο διάλογο» ανέφερε, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να κάνει τη βρώμικη δουλειά». 
Όπως είπε, «το κυριότερο αυτή τη στιγμή, πέρα από τις κινήσεις της κυβέρνησης και τους τακτικισμούς των άλλων κομμάτων, είναι ο λαός μας να εκφράσει την αντίθεσή του με τη μαζική του συμμετοχή στη γενική απεργία της Πέμπτης, αλλά και με την κλιμάκωση του αγώνα».
Ο Νίκος Σοφιανός υπογράμμισε ότι έχει συγκεντρωθεί πείρα από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Να καταλάβει ο κόσμος ότι καμία κυβέρνηση στα πλαίσια αυτών των τειχών δεν πρόκειται να του καλυτερεύσει τη ζωή, και ότι πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να αποτρέψει τα χειρότερα» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget