ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ Στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη να μη δουλέψει τίποτα (VIDEO)

«Nα μη δουλέψει τίποτα στις 3 Δεκέμβρη, να βγει ο λαός στους δρόμους», κάλεσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», το πρωί της Πέμπτης 26 Νοέμβρη.
Ο Ν. Σοφιανός προειδοποίησε ότι προϋπολογισμός για το 2016, που φέρνει η συγκυβέρνηση, «ράβει κοστούμι» και για τις συντάξεις και προβλέπει νέες περικοπές.
Ειδικότερα για το Ασφαλιστικό, τόνισε ότι η συγκυβέρνηση ακολουθεί τις κατευθύνσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, που είναι η σύνταξη να μετατραπεί σε επίδομα. Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση του ΚΚΕ, υποστήριξε ότι είναι η μόνη εναλλακτική λύση, η οποία ωστόσο προϋποθέτει «ένα λαό αποφασισμένο να συγκρουστεί με αυτά που τον έφεραν εδώ», όπως είπε, συμπληρώνοντας ότι στο έδαφος αυτών που ζει, θα πρέπει να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Συρία, επισήμανε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που καταδίκασε τον τουρκικό τυχοδιωκτισμό και υπενθύμισε ότι η συγκυβέρνηση ψήφισε στην έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ την παροχή στήριξης στη Τουρκία.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget