ΔΑΣ ΟΤΑ Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη: Καταγγέλλει τη φασιστική επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος εργαζομένων του δήμου

Η ΔΑΣ - ΟΤΑ Νικαίας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, καταγγέλλει την φασιστική επίθεση που δέχθηκαν συνάδελφοι από μέλη της δολοφονικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ευρισκόμενο πίσω από απορριμματοφόρο που εκτελούσε δρομολόγιο αποκομιδής των απορριμάτων σε δρόμο της πόλης, δηλώνοντας χρυσαυγίτες, επιτέθηκαν και χτύπησαν το πλήρωμα του απορριμματοφόρου, απαιτώντας προκλητικά να περάσουν άμεσα από το σημείο, παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι απλά έκαναν την δουλειά τους.
Όπως σημειώνουν στα ανακοίνωση - καταγγελία τους οι ταξικές δυνάμεις: «Τα συγκεκριμένα θρασίμια χτύπησαν τους συναδέλφους, αφού τους ενόχλησε ότι έκαναν το καθήκον τους, δηλαδή μάζευαν τα σκουπίδια από την περιοχή που τους είχε ανατεθεί.
Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι τα μέλη του εγκληματικού αυτού μορφώματος, έχουν στο στόχαστρο εργαζόμενους που παλεύουν για το μεροκάματο, όπως τους αλιεργάτες, τους ναυτεργάτες.
Είναι το μακρύ χέρι του αστικού συστήματος, στήνουν δουλεμπορικά γραφεία. Πέρα από υπόδικοι για σοβαρότατα εγκλήματα, πέρα από δολοφόνοι, είναι και μπράβοι των αφεντικών. Βαράνε προσοχή και δε βγάζουν τσιμουδιά για την απληρωσιά μέσα στα εργοστάσια και στους χώρους εργασίας, για την εκμετάλλευση και την ελαστική εργασία. Βαράνε προσοχή στο κεφάλαιο και την εξουσία του, στην ΕΕ και την πολιτική της, αλλά επιδίδονται σε απειλές και τραμπουκισμούς απέναντι σε εργάτες, απέναντι σε κομμουνιστές, απέναντι σε μετανάστες!
Καλούμε το ΔΣ, όλες τις παρατάξεις και όλους τους εργαζόμενους, να στείλουν ηχηρό μήνυμα σε αυτούς τους εγκληματίες ναζιστές φασίστες, ότι δε θα περάσουν τέτοιες φασιστικές συμπεριφορές, θα μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους σαν γροθιά.
Πρέπει να καταδικάσουμε άμεσα και πρακτικά το περιστατικό αυτό. Δε θα σκύψουμε, δε θα δεχθούμε να ζούμε με το φόβο. Σηκώνουμε τώρα κεφάλι απέναντι σε όσους θέλουν να ζήσουμε στη μιζέρια και το φόβο.
Προετοιμαζόμαστε με μαζικές διαδικασίες για την απεργία στις 12 Νοέμβρη. Κάνουμε το πρώτο βήμα. Καμιά ανοχή!».


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget