Στ. Θεοδωράκης: Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας για να εφαρμόσει το μνημόνιο

«Το θέμα είναι να έχουμε μια κυβέρνηση που αποφασίζει. Όχι μια κυβέρνηση που κανείς δεν κάνει τίποτα και όλοι είναι εφησυχασμένοι γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση», αναφέρει ο Στ. Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», τασσόμενος υπέρ μιας ισχυρής κυβέρνησης συνεργασίας που θα μπορεί να εφαρμόσει τα σκληρά μέτρα του μνημονίου.
Για την επόμενη μέρα των εκλογών δηλώνει ότι «αυτό που προέχει είναι μια πολιτική συμφωνία των κομμάτων που ψήφισαν το Μνημόνιο Τσίπρα».
«Εμείς λέμε ότι χρειάζεται μια κοινωνική συμμαχία του 51%. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Το πρόγραμμα δεν βγαίνει αν δεν έχει κοινωνική αποδοχή», σημειώνει χαρακτηριστικά, θεωρώντας ότι όσο περισσότερα κόμματα συμμετέχουν σε αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας τόσο μεγαλύτερη κοινωνική συναίνεση θα εξασφαλίσουν. Προσθέτει ότι «με 151 και 152 βουλευτές δεν θα έχουμε σταθερότητα». 
Ο Στ. Θεοδωράκης ζητάει να έχει το Ποτάμι ποσοστό της τάξης του 10% για να μπορέσει να εγγυηθεί το σχηματισμό αυτού του είδους της συγκυβέρνησης που θα σηκώσει το βάρος της εφαρμογής όλων εκείνων των βάρβαρων μέτρων που περιλαμβάνει το μνημόνιο.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget