Κυβέρνηση «εθνικής συνεργασίας» για τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις θέλει ο Β. Μεϊμαράκης

Ως εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας των αστικών πολιτικών δυνάμεων για να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις που θέλει το κεφάλαιο εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Ζητώ από τους πολίτες να μου δώσουν τη δύναμη να προχωρήσω στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, η οποία θα διασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα που χρειάζεται για να πάρει μπροστά η οικονομία», αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Έθνος».
Ο Β. Μεϊμαράκης διαβεβαιώνει ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει επενδύσεις, αποσιωπώντας ότι οι επενδύσεις και γενικά η καπιταλιστική ανάκαμψη βασίζονται στα τσακισμένα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα.
Επίσης υπόσχεται ότι θα δημιουργήσει μια «εθνική ομάδα διακυβέρνησης», μια «εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης» και μια «ομάδα εθνικού σχεδιασμού» για να εφαρμοστούν το μνημόνιο και άλλες αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις.
Ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ότι θα απευθύνει και στον ΣΥΡΙΖΑ «πρόσκληση συμμετοχής τόσο στη διακυβέρνηση όσο και στη διαπραγμάτευση, αλλά και στον εθνικό σχεδιασμό». Προσθέτει πως αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα δεν θα χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές, ενώ αν είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν θα μπορέσει να συγκροτήσει κυβέρνηση είτε -αν συγκροτήσει- θα καταρρεύσει σύντομα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget