Παρέμβαση του Σ. Ζαριανόπουλου στην ΕΡΑ (AUDIO)

Από τα νέα μέτρα δε χτυπιέται όλη η χώρα, υπάρχουν και πολλοί οι οποίοι ανοίγουν σαμπάνιες αυτή τη στιγμή τόνισε ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 12 Αυγούστου στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ. «Μετά την ανακοίνωση ότι επετεύχθη συμφωνία ανέβηκε το χρηματιστήριο. Σε αυτό δεν παίζουν ούτε οι φτωχοί αγρότες, ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε οι συνταξιούχοι. Στο χρηματιστήριο παίζουν μεγάλες εταιρείες οι οποίες από την ανακοίνωση της συμφωνίας προσδοκούν ότι θα βγάλουν μεγάλα οφέλη και αυτά τα περιγράφει μέσα η συμφωνία» σημείωσε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε τη χρησιμότητά του. Περνάει μέτρα τα οποία δε θα τολμούσαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ούτε να τα σκεφτούν τόνισε ο Σ. Ζαριανόπουλος προσθέτοντας ότι τα νέα μέτρα «Θα τα πληρώσει ο λαός με το μισθό του, με τη σύνταξη του, με τα κοινωνικά επιδόματα, με την έλλειψη υγείας και παιδείας, με ένα μνημόνιο που καμιά άλλη κυβέρνηση δεν τόλμησε να περάσει».
Ο Σ. Ζαριανόπουλος υπογράμμισε ότι ο λαός έχει ζήσει πολλά, έχει πείρα την οποία πρέπει να αξιοποιήσει και να βγάλει συμπεράσματα για το το συμβαίνει και να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.
«Να βγάλει συμπεράσματα και να τα βάλει στην πράξη βγαίνοντας στους δρόμους. Χωρίς καθυστέρηση και αναμονή. Να οργανώσει τη πάλη του μέσα από τα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές, τους αγροτικούς συλλόγους και να ενισχύσει παντού το ΚΚΕ».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget