Συνέντευξη του Γ. Πέρρου στο ρ/σ «ΣΚΑΪ 100,3» (AUDIO)

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σήμερα σε όλες τις πόλεις και στην Αττική στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια απηύθυνε οΓιώργος Πέρρος μέλος της ΚΕτου ΚΚΕ μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 13 Αυγούστου στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ».
«Η μεγάλη ελπίδα που έχει ο λαός μας σήμερα είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ» τόνισε ο Γ. Πέρρος προσθέτοντας ότι ο λαός πρέπει να παλέψει το τρίτο μνημόνιο που είναι το πιο βαρύ από όλα τα υπόλοιπα.
Επεσήμανε ότι κυβέρνηση και ΕΕ δεν θα μείνουν σε αυτά τα μέτρα προειδοποιώντας ότι τον Οκτώβρη προετοιμάζουν νέα μέτρα που έχουν να κάνουν με τς Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, με συνολικές ανατροπές στα εργασιακά και το ασφαλιστικό καθώς στόχος είναι η ιδιωτική ασφάλιση με μια σύνταξη που θα είναι ένα επίδομα.
Ο Γ. Πέρρος απηύθυνε κάλεσμα και σε ένα κόσμο που δε συμφωνεί σε όλα με το ΚΚΕ να κουβεντιάσει με το Κομμουνιστικό Κόμμα, γιατί η μόνη φιλολαϊκή διέξοδος που υπάρχει σήμερα, δεν είναι άλλη από αυτή του ΚΚΕ. Τόνισε ότι «Η μόνη εργατική λαϊκή αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ, με την πρότασή του για αποδέσμευση από την ΕΕ, για μονομερή διαγραφή του χρέους, για κοινωνικοποίηση όλων των μέσων παραγωγής. Γιατί σήμερα το μεγάλο ζήτημα είναι ποιος έχει τα κλειδιά της οικονομίας και τα κλειδιά της οικονομίας, στο σημερινό σύστημα τα έχουν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και αυτά πρέπει να φύγουν από τη μέση». 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget