Διάσκεψη Προέδρων: Να μην ανοίξει η Βουλή, να μην συζητηθεί το τρίτο μνημόνιο ζήτησε το ΚΚΕ (VIDEO)

Την ξεκάθαρη θέση του ΚΚΕ, κατά του ανοίγματος της Βουλής και της συζήτησης του τρίτου μνημονίου, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, εξέφρασε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, κατά την διάρκεια της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. «Αν ήταν στο χέρι μας, δεν θα άνοιγε η Βουλή και δεν θα συζητιόταν ποτέ το τρίτο μνημόνιο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στα διαδικαστικά τερτίπια και την παρελκυστική τακτική που ακολουθεί η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε δεν είναι τίποτα άλλο, από απόπειρα αποπροσανατολισμού του λαού, που προσφέρουν άλλοθι στην κυβέρνηση, καθώς όπως σημείωσε, το ότι το προσωπικό σόου της προέδρου, δεν πρόκειται να αλλάξει ότι το μνημόνιο θα συζητηθεί στην ολομέλεια και θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία της συγκυβέρνησης, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. «Και εσείς και η κυβέρνηση κοροϊδεύετε και αποπροσανατολίζετε τον λαό», σημείωσε, απευθυνόμενος στην Ζ. Κωνσταντοπούλου.
Το ΚΚΕ, το απασχολεί να μην γίνει αποδεκτό το τρίτο μνημόνιο, στην λαϊκή συνείδηση, σημείωσε ο Ν. Καραθανασόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι μόνο έτσι θα ανατραπεί και θα αλλάξει ο συσχετισμός υπέρ του ΚΚΕ.
Να σημειωθεί ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε για άλλη μια φορά να σπεκουλάρει κατά του ΚΚΕ. Μετά την ομιλία του Ν. Καραθανασόπουλου,  επικαλούμενη  «πληροφορίες που εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ», ότι «το ΚΚΕ, στήριζε την πρόταση για άνοιγμα της Βουλής», τον ρώτησε αν «το κόμμα σας έχει αλλάξει θέση». Για να πάρει βέβαια την δέουσα απάντηση για την απαράδεκτη στάση της. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget