Λουίζα Ράζου: Ο λαός να αποδείξει ότι μπορεί να ανατρέψει αυτή την πολιτική (AUDIO)

Είναι σαφές ότι επιδιώκεται να διαμορφωθεί ένας πολιτικός συσχετισμός, που το επόμενο διάστημα να υλοποιήσει το τρίτο μνημόνιο, σημείωσε η Λουΐζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».
Τόνισε ότι πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να μεταφέρει στον λαό την ευθύνη και να επικυρώσει με την ψήφο του τον λογαριασμό που θα πληρώσει από την υλοποίηση της βάρβαρης πολιτικής, υπογραμμίζοντας ότι στην κάλπη πρέπει να εκφραστεί ότι ο λαός έχει τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις να μη χάσει άλλο χρόνο, να μην πέσει σε άλλες αυταπάτες, και να δυναμώσει τη συσπείρωση στο ΚΚΕ, ώστε την επόμενη των εκλογών, να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει στην πράξη και να ανατρέψει αυτή την πολιτική.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Λουΐζα Ράζου υπογράμμισε ότι ο Π. Λαφαζάνης δεν έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη, ούτε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το δικό του μνημόνιο, αλλά τώρα, που ακόμη και αν ο Π. Λαφαζάνης δεν υπήρχε, το σύστημα θα έπρεπε να τον εφεύρει.  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget