Συνέντευξη του Ν. Καραθανασόπουλου στην ΕΡΑ (AUDIO)

Αυτό που επιχειρεί ο Π. Λαφαζάνης και η ομάδα του, ο ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2 είναι μία ξαναζεσταμένη σούπα, όταν αυτά που λένε σήμερα, τα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του το 2012 και η κατάληξη ήταν η υπογραφή του 3ου μνημονίου, επεσήμανε μεταξύ άλλων οΝίκος Καραθανασόπουλος μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ το πρωί του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2015. 
Πρόσθεσε ότι οι διαφωνούντες συμμετείχαν σε κυβερνητικές θέσεις που οδήγησαν στο συγκεκριμένο μνημόνιο και στήριξαν την κυβερνητική πολιτική και τώρα με το νέο μόρφωμα επιχειρούν να διατηρήσουν τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες περί φιλολαϊκής λύσης, χωρίς να θίγονται οι υπεύθυνοι των προβλημάτων, που είναι η ΕΕ, τα μονοπώλια και η εξουσία τους. 
Στην επικείμενη εκλογική μάχη έχει σημασία  να απεγκλωβιστεί ο λαός από τα ψεύτικα διλήμματα,  να ριζοσπαστικοποιηθεί ακόμα περισσότερο η λαϊκή συνείδηση και να ισχυροποιηθεί η λαϊκή πάλη με ενισχυμένο το ΚΚΕ υπογράμμισε ο Ν. Καραθανασόπουλος καλώντας τον λαό ανεξάρτητα εάν συμφωνεί με το σύνολο της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ να το εμπιστευτεί και να το στηρίξει με αποφασιστικότητα, ώστε την επόμενη μέρα ο λαός να μπορέσει να οργανώσει από καλύτερες θέσεις την πάλη του χωρίς ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget