Σ. Ζαριανόπουλος: Ενίσχυση του ΚΚΕ και στις εκλογές και στους αγώνες (AUDIO)

Σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει ο λαός με την πείρα που απέκτησε όχι μόνο παλιότερα, ή στα 5 χρόνια της κρίσης, αλλά και τους τελευταίους 7 μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει σε τι θα στηριχτεί, σημείωσε οΣωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, σε συνέντευξή του την Παρασκευή 21 Αυγούστου στην ΕΡΑ.
Τόνισε ότι σήμερα τίθεται θέμα επιβίωσης και κάλεσε σε αντίσταση στα μνημόνια και στις πηγές του, την ΕΕ, το κεφάλαιο. «Αν δεν αντισταθείς σε αυτά, αν δεν τους ανακόψεις και δεν τραβήξεις για μια άλλη πορεία οικονομίας, διακινδυνεύεις το αυριανό σου πιάτο, το δικό σου και των παιδιών σου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «μετά τις εκλογές, σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφή Τσίπρα, έρχονται νέες τεράστιες αντιδραστικές αλλαγές σε συντάξεις, μισθούς Συλλογικές Συμβάσεις, στο εισόδημα των αγροτών».
Ο Σ. Ζαριανόπουλος κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ, το οποίο δικαιώνεται στην πολιτική του, ανοίγει τον δρόμο αντίστασης σε οποιοδήποτε μνημόνιο και τις πηγές του, αλλά και για ένα άλλο τρόπο ανάπτυξης με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget