Θ. Χιώνης: Ο λαός να δυναμώσει το ΚΚΕ, την εργατική αντίσταση και πάλη (AUDIO)

Αυτό που κρίνεται δεν είναι το πότε θα γίνουν οι εκλογές, αλλά να παρέμβουν οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες, η νεολαία, οι συνταξιούχοι με την οργάνωση, με την πάλη τους, «όλοι μαζί σε μια ενιαία συμμαχία για να μπορέσουν να βάλουν εμπόδια στη λαίλαπα και στην επίθεση και να ανοίξουν το δρόμο για να έχουμε ριζικές αλλαγές, για να υπερασπίσουμε τις σύγχρονες δικές μας ανάγκες» τόνισε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Χιώνης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της «ΕΡΑ» την Τετάρτη 19 Αυγούστου.
Αναφερόμενος στο αριστερό ρεύμα και το ενδεχόμενο νέου κόμματος ο Θ. Χιώνης σημείωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις του ΚΚΕ. «Είναι το αριστερό άλλοθι, σήμερα για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αύριο συνολικότερα για το σύστημα» τόνισε προσθέτοντας ότι τέτοια αριστερά άλλοθι είχαμε δει τις προηγούμενες δεκαετίες με το ΣΥΡΙΖΑ ή πιο πριν με τον Συνασπισμό. «Δεν ήταν το αριστερό άλλοθι της αριστερής ψήφισης του Μάαστριχτ που έβαλε τη βάση για την επίθεση τα τελευταία 20 χρόνια;» σημείωσε.
Ο Θ. Χιώνης υπογράμμισε ότι μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί βρέθηκαν όλοι μαζί να ψηφίζουν το 3ο μνημόνιο και όλοι μαζί κρύβουν ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες για τα μνημόνια και την επίθεση στη ζωή των εργατικών λαϊκών οικογενειών. «Είναι η ΕΕ και οι κατευθύνσεις της, οι απαιτήσεις των μονοπωλιακών ομίλων» τόνισε.
Κάλεσε το λαό να παρέμβει στις εξελίξεις με κριτήριο τις δικές του ανάγκες. Ακόμα κι να γίνουν εκλογές να τις αξιοποιήσει για να δυναμώσει η εργατική λαϊκή αντίσταση και πάλη, η πραγματική ουσιαστική αντιπολίτευση στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις που τη στηρίζουν, δυναμώνοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ, το οποίο επιβεβαιώθηκε, είχε δίκιο, στέκεται σταθερά και αταλάντευτα στην πλευρά των εργατικών λαϊκών συμφερόντων και παλεύει για αυτά σε όλες τις συνθήκες. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget