Γ. Γκιόκας: Ο λαός να οργανώσει την πάλη του και την αντίστασή του παντού (VIDEO)

Αυτό που προέχει σήμερα είναι ο λαός να οργανώσει την πάλη του παντού καθώς δεν υπάρχει τμήμα του που να μην πλήττεται από τα μέτρα - αρμαγεδώνα του τρίτου μνημονίου που τα έφερε η συγκυβέρνηση με το προσωπείο της «αριστερής» κυβέρνησης και έχουν την υπογραφή όλων των υπολοίπων κομμάτων, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ στην τηλεόραση της ΕΡΤ, το πρωί της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2015. 
Το ΚΚΕ τείνει χέρι συνεργασίας στον κόσμο που πίστεψε το ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και τώρα νιώθει εξαπατημένος και τον καλεί να συμπορευτεί μαζί του.
Κατήγγειλε τις τεράστιες ευθύνες που έχουν τα στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας», οι οποίοι εδώ και 25 χρόνια έδωσαν αριστερό άλλοθι σε όλη την πορεία ενσωμάτωσης της χώρας μας στην ΕΕ, την ΟΝΕ, το Ευρώ, προεκλογικά πρωταγωνίστησαν στον εγκλωβισμό ενός αριστερού ριζοσπαστικού κόσμου στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το παίζουν «απατημένοι σύζυγοι». Ουσιαστικά, αποτελεί το ανάχωμα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ο Γ. Γκιόκας, ως εμπόδιο στο ριζοσπαστισμό του κόσμου και στην ανάγκη να συναντηθεί με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget