Γ. Πρωτούλης: Ο λαός μας να άρει την εμπιστοσύνη του στα κόμματα της ΕΕ (AUDIO)

«Έχει έρθει η ώρα ο λαός μας να άρει την εμπιστοσύνη του στα πολιτικά κόμματα της ΕΕ και του δρόμου ανάπτυξης που υπηρετεί τα μονοπώλια και τους λίγους». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων οΓιάννης Πρωτούλης μέλος τηςΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Σκάϊ» το πρωί της Τετάρτης 19 Αυγούστου 2015. 
Ερωτηθείς για την «Αριστερή Πλατφόρμα» του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι αυτά τα στελέχη που εμφανίζονται ότι είναι τάχα ενάντια στην ΕΕ, «είναι αυτοί που στήριξαν με χέρια και με πόδια, ό,τι ήρθε μέχρι τώρα», όπως η συμφωνία της 20ης Φλεβάρη, η 47σέλιδη πρόταση της κυβέρνησης προς την τρόικα κ.α
Οπως πρόσθεσε, αυτού του είδους τα σχήματα είναι οι «πάντα χρήσιμες "αριστερές" πλατφόρμες στα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, για να απογειώνονται από αυτές οι αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές».  
Μέσα στη Βουλή, υπογράμμισε, υπάρχει εμπιστοσύνη και υπάρχουν πολύ πρόθυμοι να στηρίξουν τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους της συγκυβέρνησης για τη διάλυση του ασφαλιστικού, τα εργασιακά και τα άλλα αντεργατικά μέτρα, γι' αυτό, κάλεσε τον λαό να άρει την εμπιστοσύνη του στα κόμματα της ΕΕ και να στηρίξει το ΚΚΕ. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget