Συνέντευξη της Δ. Μανωλάκου στο ρ/σ «Κανάλι 1» (AUDIO)

Το 3ο μνημόνιο το ψήφισαν όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και έρχεται να καλύψει τα κενά των προηγούμενων με ακόμη σκληρότερα και αγριότερα μέτρα τα οποία μάλιστα δεν θα τολμούσε να περάσει άλλη κυβέρνηση. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλοςτης ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕμιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» του Πειραιά, το πρωί της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2015.
Πρόσθεσε ότι η πλουτοκρατία και η αστική τάξη, στο μεγαλύτερο της ποσοστό θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει την πολιτική με τα αντιλαϊκά μέτρα που τσακίζουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και φέρνουν κέρδη στο μεγάλο κεφάλαιο. 
Οσον αφορά το «αριστερό ρεύμα» του ΣΥΡΙΖΑ η Δ. Μανωλάκου κατήγγειλε τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την κατάσταση που βρισκόμαστε και επεσήμανε ότι η «πολιτική ατιμία» που κάνει είναι πως χειραγωγεί αγωνιστικές διαθέσεις. Ενώ υπάρχει διάθεση ο κόσμος να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει το δίκιο του, έρχεται το αριστερό ρεύμα να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ουσία χειροκροτεί και υποκλίνεται στην ΕΕ που παράγει μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα. Εμφανίζεται ως νέο, αλλά είναι παλιό και αντιδραστικό σημείωσε. 
Ο λαός πρέπει να οργανώσει τον αγώνα του για να μην δεχθεί τις θηλιές του τρίτου μνημονίου, για να απαλλαγεί από εκείνες του πρώτου και του δεύτερου, να εμπιστευτεί και να δυναμώσει το ΚΚΕ που παλεύει για αλλαγή τάξης στην εξουσία.  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget