Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο υπουργείο Εσωτερικών (VIDEO)

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποίησε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, προκειμένου να δοθούν άμεσες απαντήσεις σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους δήμους. Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο γνώριζε τα προβλήματα που υπάρχουν από χτες, ότι στον Ασπρόπυργο οι παιδικοί σταθμοί είναι κλειστοί, ότι στην Αγία Παρασκευή υπάρχει πρόβλημα με τη τροφοδοσία, ότι υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι επί δύο και τρεις μήνες σε μια σειρά δήμων, οι εκπρόσωποι του προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού με το Συνδικάτο για την άλλη Πέμπτη.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής κατήγγειλε τη στάση του υπουργού και απαίτησε να μην κλείσει καμία κοινωνική δομή, όπως οι παιδικοί σταθμοί, να έχουν επάρκεια σε τροφή ώστε κανένα παιδί να μη μείνει νηστικό και διψασμένο. Απαίτησε να δεσμευτεί ότι θα καταβληθούν κανονικά και στην ολότητά τους οι μισθοί.
Κατά τη συνάντηση με την διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του υπουργού, η διευθύντρια δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, ούτε για το πότε θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί αλλά ούτε και αν θα καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία. Ενώ όσον αφορά ειδικά τους παιδικούς σταθμούς, προσπάθησε να πετάξει το μπαλάκι στους δημάρχους, η πλειοψηφία των οποίων αποτελούσε το μακρύ χέρι των κυβερνήσεων, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Αττικής σημειώνει:
«Καλούμε τους συνάδελφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, να μην επιτρέψουν να κλείσει κανένας παιδικός σταθμός και γενικότερα καμία κοινωνική δομή, να μην επιτρέψουν να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς νερό και φαΐ, να μην αφήσουν να περάσει ο φόβος, η παραίτηση, κάτω από το βάρος των δυσκολιών, να ξεσηκωθούν, να καταγγείλουν τις Διοικήσεις των Δήμων που δεν θα καταβάλουν τη μισθοδοσία τους κανονικά».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget