Κώστας Παπαδάκης: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει τον αβάστακτο λογαριασμό είτε με συμφωνία - 3ο μνημόνιο είτε με grexit (VIDEO)

«Τόσο η ΕΕ και όλα τα όργανά της, όσο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με προκλητικούς εκβιασμούς επιδιώκουν να αποδεχθεί ο ελληνικός λαός, που έχει ήδη πτωχεύσει, τα νέα πολύ σκληρά μέτρα που απεργάζονται εις βάρος του. Είτε με συμφωνία-τρίτο μνημόνιο είτε με Grexit και πάλι αυτός θα πληρώσει το αβάσταχτο λογαριασμό», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου όπου συζητείται το θέμα της Ελλάδας, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όπως σημείωσε: «Η συμφωνία όλων των κομμάτων που υπηρετούν το κεφάλαιο στην Ελλάδα στοχεύει να κρατήσει το λαό φυλακισμένο στην εξαθλίωση των μνημονίων διαρκείας. Καμιά τέτοια εξουσιοδότηση όμως δεν έδωσε ο λαός.
Το ΚΚΕ καταδικάζει τη νέα αντιλαϊκή επίθεση και την αντιπαλεύει.
Στην πράξη αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει φιλολαϊκή διαπραγμάτευση ούτε λύση μέσα στην Ε.Ε και στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, γιατί κριτήριό τους είναι η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.
Ο μόνος δρόμος διέξοδος για τον λαό είναι αυτός της οργάνωσης της πάλης για τη ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο, με το λαό πραγματικά στην εξουσία, ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget