Η παρέμβαση της Λουίζας Ράζου στην ΕΡΤ1 (VIDEO)

Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή λύση που θα έλθει από την ΕΕ θα είναι θηλιά για το λαό, υπογράμμισε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 8 Ιούλη. 

Όπως τόνισε, από σήμερα το πρωί βρισκόμαστε ουσιαστικά μπροστά σε ενάμιση ακόμη μνημόνιο, ένα πρόγραμμα-γέφυρα και ένα μεγάλο μνημόνιο που θα υποθηκεύσουν το λαό για τα επόμενα χρόνια. Ο λαός δεν πρέπει ούτε να αποδεχτεί, ούτε να απογοητευτεί, ούτε να συνθηκολογήσει, αλλά να βρεθεί δίπλα με το ΚΚΕ, που θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις στην κατεύθυνση ο λαός να πάρει συνειδητά την προοπτική του στα χέρια του, για τη δική του εξουσία και οικονομία, για αποδέσμευση από την ΕΕ με μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.
Παράλληλα και με αφορμή ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 στη διάρκεια της εκπομπής, για αναστολή της λειτουργίας της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων από 1η Ιούλη, η Λουίζα Ράζου αναφέρθηκε στις επιπτώσεις από την εμπορευματοποίηση της Υγείας, σημειώνοντας ότι με τις ακολουθούμενες πολιτικές επιδεινώθηκαν τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας με καταργήσεις και συγχωνεύσεις κλινικών και μονάδων Υγείας, μειώσεις προσωπικού κλπ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget