Τοποθέτηση του Σ. Βαρδαλή στο νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα ΑμΕΑ και ασφαλιστικά ζητήματα (VIDEO)

«Τώρα είναι η ώρα να πει ο λαός όχι στα σχέδια κυβέρνησης και δανειστών για τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΚΚΕ,Σάκης Βαρδαλής, προσθέτοντας ότι «οι μάσκες έπεσαν». 
Επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να βγουν όλοι στους δρόμους, να βάλουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές, να διεκδικήσουν μια ανθρώπινη ζωή για αυτούς και τα παιδιά τους.
Η παρέμβαση έγινε κατά την διάρκεια συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμΕΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα».
Ο Σάκης Βαρδαλής σημείωσε ότι οι όποιες θετικές παρεμβάσεις του νομοσχεδίου αποτελούν άλλοθι για τον εξωραϊσμό της αντιλαϊκής πολιτικής. Ενδεικτικά ανέφερε ότι διατηρείται ο ρόλος των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α) ως φορείς για το πετσόκομμα των αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης επικράτησε ένταση και φραστικοί διαξιφισμοί μεταξύ βουλευτών της συγκυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα διαδικασίας και η ΝΔ αποχώρησε από την αίθουσα.
«Όταν υπάρχει συμφωνία στην στρατηγική στόχευση, ακόμη και στον τρόπο υλοποίησης αυτού του στόχου, τότε το μόνο που μένει είναι η "αντιπαράθεση" σε υψηλούς τόνους για δευτερεύοντα και τριτεύοντα ζητήματα», ανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ με αφορμή αυτήν την αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget