ΠΑΣΟΚ «Ανακούφιση», αλλά και «βαρύς λογαριασμός υφεσιακών μέτρων»

«Η ανακούφιση, γιατί η χώρα αποφεύγει την καταστροφή με την οποία την απειλούσε η ίδια η κυβέρνησή της - πέντε χρόνια μετά το 2010 - δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός πως φθάσαμε εδώ με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Το χαμένο πεντάμηνο ανεβάζει πάρα πολύ το λογαριασμό», σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, για την κατ' αρχήν συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους εταίρους.
Πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός καλείται να υπαχθεί σε «υφεσιακά μέτρα» και επαναλαμβάνει ότι «το mail Χαρδούβελη φαίνεται ως παιδική χαρά μπροστά στον κατάλογο μέτρων που συμφωνεί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα».
Oσο για το αναπτυξιακό πακέτο που υπόσχεται στο εγχώριο κεφάλαιο η κυβέρνηση, ο Ευ. Βενιζέλος ευχήθηκε να έρθει, αλλά, όπως δήλωσε, «αυτά είναι κονδύλια κοινοτικά και εθνικά που υπάρχουν και που η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το τελευταίο πεντάμηνο».
Στο μεταξύ, η νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΦ. Γεννηματά μετέβη χτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σουλτς, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Σ. Στανίσεφ, και τον πρόεδρο της ευρωομάδας των σοσιαλδημοκρατών,Τζ. Πιτέλα. Αργότερα, χτες πραγματοποίησε ομιλία στη σοσιαλδημοκρατική ευρωομάδα, όπου επαναδιατύπωσε τη θέση του κόμματός της για «αδιαπραγμάτευτο ναι» στην ΕΕ και στο ευρώ.



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget